Bar a bar...

Då var det söndag igen, trodde jag skulle vara mer trött än vad jag är idag!
Fest igår.. drack några glas rödvin och några bailyes snapsar..
Det var jag, sofie, Linda, Frida och Emelie.. ett riktigt kanon tjejgäng :)
Jag har inte varit på Bar a bar sen hrm.. längesen, typ sen i april... Det har ju inte förändras ett dugg.. Man är typ älst på stället och blev kallad farmor av vakterna haha (skämt) 
Samma musik sen sist man var där.. inga låtar man kan "sjunga" med i.. Vi vill ju ha ABBA och sånt haha.. tecken på att man börjar bli gammal hehe,...??
Men där var många man kända och det var trevligt.. Många söta ansikte som man gärna ser igen framöver :)
Kvällen avslutades med Hampus, andre på Max.. jag & Emelie hatar deras mat så vi åt inte utan stod bara och snackad ...
Hemma sent och då började vissa att ringa.. så jag somnade väl vid 5 tiden.. och sen vaknade jag vid 10 tiden.. Emelie sov här och skulle köra och jobba!!

Idag ska jag inte göra så mkt.. har redan packa lite grejor i lådor... Känner mig verkligen i form, hur nu man kan vara de efter 5 timmars sömn..
Ska gå en runda med sofie nu.. sen ska jag köra hem till mina päron och äta grillat mumsigt :)

Ska nog köra upp en runda i min lägenhet sen.. kolla läget där :)

Nä nu ska jag klä på mig och sen gå..

Ha en sköön söndag.. vädret är ju så fint :)

19,.05
Så nu har snart denna dagen gått... har väl inte gjort så mkt.. träffat sofie, varit hemma hos mamma & pappa och ätit  grillat.. jätte gott som vanligt!
Nu ska jag se film och packa lite till... har kartonger överallt!!!  Så jag har stökigt!!

Usch vad söndagarna är tråkiga.. Den dagen borde tas bort.. :)


Grillkväll..

Som jag skrev i gårdagens blogg så skulle jag till Sofie och andre och äta.. och gissa vad som bjöds på? Grillat :) gissa om jag blev glad... det var så mumsigt :)
Har inte tyckte det var varit dåligt med grillfesten denna sommaren.. vet inte varför det har var de, iallafall ett minus med denna sommaren..
Vi hade mysigt vi tre.. Sen körde vi till min nya lägenhet och kollade lite, verkade som om dom också gillade den :)
Sen hyrde jag och sofie film.. Man about town.´tyvärr blev jag inte så imponerad.. Men ben afflek är bara för snygg, kanske därför vi hyrde den.. eller iallafall jag hehe :)

Idag e jag trött.. men har sovit som en stock!!
Ska snart göra vid mig för att gå till stan och träffa sofie.. hon är hos frissan och blir snygg i håret spännande att se  hur det blir :)
Jag ska köpa ett par träningsskor.. snart börjar sofie o jag träna på rktigt.. längtar faktiskt :)

Ikväll blir det fest.. vet ännu inte vem som kommer men det kommer bli kul :)
Dricka lite vin och snacka skit med sina vänner... kan ju inte bli en bättre lördag :)

Nu blir det duschen och fixa lite..borde packa lite till men det får bli imorgon, söndagarna är ändå så tråkiga !!!

Ha en bra lördag och njut av solen när den är framme :)


  terroristerna på väg hem från USA  :) haha...

Gääässp!!

Det är fredag, ännu en arbets vecka är avslutad.. rätt skönt om ni frågar mig! Har sovit dåligt i natt och jag är trött idag, mitt huvud värker och känns mig inte helt i form.. och jag är såå trött!!!!
Solen har ju varit framme från och till idag, och det är ju skönt :)

Har packat några lådor till efter jag jobbat idag, sen varit och handlat lite mat med mamma.. mitt kylskåpet var tomt igen! och så skulle mamma & jag fixa lite..

Funderar över vilket bord och stolar jag ska köpa till mitt vardagsrum.. har beslutångest och vet inte hur jag vill ha de..
fondtapeten är uppsatt.. det blev skit snygg :)

Ikväll bjuds det på middag hos Sofie och andre.. mumsigt :)
Sen blir det en bra film och något gottt att smaska i sig :)

Imorgon är det fessst :)    Det ser jag framemot :)

Ska ta mig en varm dusch och göra vid mig för att se bege mig till Sofie & andre..
Så kvällen blir lugn.. vilket jag behöver eftersom jag är trött och sliten haha..

Ha en trevlig fredag :)
kramisar

Skit väder..

Onsdag.. varit ledig 2 dagar nu efter helgen och det har varit skönt! Har fått en del gjort inför flytten, och det är skönt.
Men har lite till och packa ner.. typ alla mina kläder.. och det är ju inte lite hihi!
Har varit hos frissan idag, och jag brukar vara super nöjd när jag går därifrån, för jag gillar verkligen min frissa, men idag blev det för kort :( jag drar o sliten i den, men det blir inte längre hehe.. så nu har jag varit på lite dåligt humör hela eftermiddagen usch :(  Men det växter väl snart ut igen.. hoppas att det gör de ovanligt snabbt haha :)
Ska äta lite mer vitaminer och näring hehe.. tror ni de hjälper ??

Vädret är riktigt skit.. tror hösten kommer bli jätte låååång! Tur att man hade fint väder på semester.. så man har fått lite sol på sig.. Men om ni frågar mig skulle jag vilja ha sol året runt.. blir nog varmare breddgrader om något år.. hade ju inte alls varit fel :) 

Sitter här i soffan nu med en filt om mig.. är smått frusen och har varit de hela kvällen på jobbet, så om en stund ska jag krypa ner och läsa min nya tidning CHIC.. fick det igår!

Igår var mamma o jag på IKEA.. handlade lite nytt (igen)  såå kul :)
Lägenheten börjar bli som jag vill nu.. nytt och fräscht.. kan de bli  bättre NÄÄÄ :)

Var och åt frulle hos familjen Malmberg/Nordin igår.. gud vad mysigt vi hade.. Loa är så himla snäll o kär :) Han blir 1 månad på söndag.. :)
Så himla skönt att dom är hemma  nu och att Marie börjar må bättre efter allt..Hon är både stark och en riktig kämpe..
Känns som om Marie och jag har kommit närmre efter allt som har hänt.. Tycker om henne som en syster.. hehe :)

Nu ska jag dega framför tv:n innan jag ska krypa ner..
Hejhej!

                   


Frulle i stora herrestad :)

Godmorgon allihopa :)
Tisdag idag och man är ledig.. gårdagen var en skön o avslappad ledig dag.. Var i lägenheten och fixade lite, mamma hjälpte till och hon målade! Sen fikade vi och sen var jag en runda på stan och kollade om jag hittade något att
slänga på mig på lördag! För sofie o jag ska ut :)
På kvällen var vi hos Kusinen som fyllde 19 år.. god mat och trevligt sällskap som vanligt så det var lyckat :)

Idag steg jag upp vid halv 9.. skulle börja tvätta tidigt hade jag tänkt! Har en fullspäckad dag framför mig!!
Ska vara i stora herrestad och äta frulle hos Marie och Marcus.. och förstås lille Loa :) Några dagar sen jag såg honom nu.. han har säkert växt ännu mera.. Nu är han 3 veckor och världens sötaste :) enligt "tant" Ida haha..
Stannar där några timmar och sen i eftermiddag ska familjen Nilsson köra till IKEA.. köpa lite och kolla lite på grejor!

Imorgon är ledigheten över, men ska först till frissan på morgonen och sen jobba kväll..

Ser framemot lördagen :)
Längtar :)

Lägger ut lite nya bilden senare idag!!

Ha en bra dag!


Självgod?

Då sitter man utslagen efter en lång arbets helg.. Men ska egentligen inte klaga, det har varit en lugn helg.. Men bara för det är timmarna lika långa! ja iallafall mer eller mindre !
Har jobbat med två tjejer i helgen, så dtet har varit riktigt bra, idag har vi stoppat i oss en del äppelkaka.. det var gudomligt god :) 

Så helgen har varit lugn, blev ett glas rödvin igår, men fick sms från Sofie som var i sjöbo på fest.. och dom saknade mig där.. då blev man ju glad :) Ingen fest utan Moi :) haha..

Läser många bloggar och man ser ju människor dagligen.. Vissa skriver och visar upp sig för andra och vill att alla ska tro att dom har världens bästa självförtroende.. men i själva verket så lyser det igenom dom, så att det blir tvärtom, det visar istället en osäkerhet utåt, visst att man ska tro på sig själv och inte bli kränkt av andra! men Tror att dom är bäst snyggast och att ingen är så bra som dom.. Det är bara sjukt! Det finns alltid NÅGON som är bättre snyggare och som lyckas bättre än dig.. Så är det bara!  Det är ju alltid lättare att sitta och skriver hur bra man är i sin blogg osv.. men hur är människan i verklighet! Menar om man skulle träffa personen.. hur tuff och bra e den då?
Hrm.. fundera på de..
Alla är vi bra på olika saker, vilket är tur! Kan säga från mitt hjärta att när mina vänner/familj  lyckas och mår bra, blir jag lika glad och kan glädja för deras skull.. nästa mer än vad jag skulle bli för min egen skull...
Det skriver jag inte bara här utan så är det... Man ska ta vara på dom man har!

vissa kränker ner på andra för att må bättre.? Det är inte klokt!
Men sånna folk finns överallt... till och med i lilla Ystad..

Imorgon ska jag till lägenheten.. just nu ser det ut som fan.. men snart kommer fondtapetera upp och lite färg på väggarna.. då kommer de bli fint :) Skoj!!!
Ska måla mitt skåp som jag ska ha i badrummet.. sen blir det kalas på kvällen!!

Men nu väntar sängen.. jag hör hur den kallar på mig hehe :)
Nästa helg sofie.. då e det fest :)  räkna med mig!!

Sov gott..





Stökigt just nu!

Just nu har jag stökigt hemma på bruksgatan! Kartonger lite överallt i hela lägenheten, det mesta är ner packat som jag inte kommer använda innan flytten! Känns liksom inte lönt att städa här nu, jag gör ju de men tycker det blir snabbt stökigt igen.. blir så ju när man är och rotar i varje vrån haha..

I mina nya lägenhet på borgmästaregatan håller vi på att total renovera allt.. allt ska göras vid ochb just nu håller vi på att dra ner tapeter och allt, där är ännu mera stökigt och smutsigt haha...tur man inte bor där i den röran nu..
Vill ha det mesta färdigt när jag flyttar in!  kan säga utan att skryta att jag kommer få skit snygg! allt nytt och fräscht !!ahh det ska bli så kul att bo där :) jag ser verkligen framemot det !!

ikväll ska pappa, mamma o jag dit och installera mitt nya kylskåp... Allt ska vara i rostfritt snygg :)

Imorgon ska jag åka och kolla på nytt golv till sovrummet.. Sen ska jag iväg o jobba hela helgen.. usch kan de bli roligare nja inte direkt..
på lördag ska jag träffa Rebecka en runda och sen blir det nog rätt lugnt!

På måndag o tisdag är jag ledig.. då ska Ida måla och måla :) och på kvällen på födelsedags kalas i höllviken hos kusinen!

Nä nu ska jag packa vidare och springa ner i tvättstugan och tvätta lite..
Ikväll ska jag äta hemmalagad thaigryta mumsigt :)

Var hos Marie igår kväll.. tiden går så fort när man är där.. mkt att prata om , och så vill man ju mysa lite med Loa.. han är så söt..
Och är så glad över att Både Marie och Loa mår bra nu! längtar tills ni är hemma igen :)

skriver kanske i helgen, annars får ni ha en trevlig helg allihopa :)

Puss&kram

Konstig dröm..

I natt hade jag värsta konstiga dröm.. Det var så verkligt och det kändes som igår.. Allt var bra och alla var lyckliga!
Alla var glada och ingen kunde förstöra mellan någon..
Jag trodde nästan att det var på riktigt men sen vaknade jag.. Blev nog lite smått besviken att det inte var verklighet..
Hade ju varit jätte kul om det varit äkta och om livet hade sett ut som i drömmen..
Men tillbaka till verkligheten.. hinner inte tänka mer på de!
Den dagen kommer för mig med.. hoppas de iallafall :) Men inte med den killen som var i drömmen.. kanske tur de eller? Tänker inte avslöja vem de va.. det är min hemlighet :) hihi!!

Är ledig idag.. ska komma hit en tjej och kolla på lägenheten idag.. sen ska jag fixa lite och sen till Marie..
Laga lite mat ikväll och sen packa lite till...

Nu ska jag diska undan.. skriver kanske senare igen!
Ha en bra dag :)

Har fullt upp..

Då fick man sin egna ocn nyinköpta lägenhet igår :) Har redan varit där och fixar lite, men det ska fixas ännu mera.. i stort sätt allt.. Alla rum ska målas och tapeseras.. fondvägg i vardagsrummet och sovrummet.. Kommer ju ta några veckor, men när väl förarbetet är överstökat så kommer det gå fort..
Längtar med spänning för att se hur det kommer bli!

Ännu en dag har man jobbat.. sen varit och lämnat mina köksluckor som ska lackeras och göras vid..
Var och hälsade på Marie på BB.. dom ligger fortfarande kvar, men det börjar bli bättre!! Längtar tills dom alla kommer hem så vi ska sitta i trädgården och ha trevligt :)

Ikväll har jag städat och tvättat.. och så har jag packat ner lite grejor, så det inte blir så mkt på en gång att packa..tar lite åt taget!
Imorgon ska jag köra med lite grejor som jag ska sätta i min källare..och så ska jag ringa lite samtal!! Det kommer någon imorgon och ska kolla på min lägenhet.. Som ska hyra denna sen när jag flyttar!!
Sen ska jag hälsa på Marie igen tror jag :) mysa lite med Loa.. han är världens sötaste :)

dags för mig att jobba hela helgen..usch urk blä.. ingen höjdare, men det brukar gå snabbt..

Just nu längtar jag bara till flytten och få mysigt och få precis som jag vill,. sen i höst ska jag styra upp en inflyttningsfest  :)

Ska köpa nytt soffbord.. har aldrig gillat mitt jag har nu.. fint men inte direkt min stil..
har hittat några här..

                                  



                     och då detta fast i vitt...




Vad tycker ni ??  :)

Ha det fint!


Dagen efter en galen kväll :)

Kvällen var mer än lyckad :) Förfest hos Lammer.. riktigt kul.. Men när klockan närmade sig tolv kan väl både jag & mina vänner säga att det började urarta.. Tur klockan snart var kvart i 1..för då kom taxin och hämtade oss! Så kunde vi inte dricka mer rödvin.. Jag & Linn drack bara liiitttee vin igår hihi.. gott va de :) Perikles spelades på högsta volym.. och man har lärt sig både nya moves och nya snapsvisor om både det ena och andra :)
Öja var också jätte skoj,..några rivsår och ont i kroppen har man allt.. men det kunde jag väl räkna ut efter våra bus igår haha :) ibland när man dricker blir man som 10år igen och tror man är lika vig, och tror att man kan allt..så är det dock inte.. det fick vi bevisat igår..Men det va ju värt ett försök tycker jag :)

Idag har jag varit dööö seg!! nästa nu som jag har vaknat till liv.. och då ska man snart gå och lägga sig..
Imorgon är det en ny vecka och nya tag!
För imorgon får jag min nyckel till lägenheten.. sen är det dags att göra vid allt.. och få det super fint :)
Det kommer bli perfekt :)

Det du höll på med igår var omoget, löjligt!!  Hörde allt du sa om du inte förstod de.. Men lägger mig inte samma nivå som dig...

lägger ut en bild på vårat härliga gäng som vi var igår :)
En riktig lyckad kväll med goda vänner :)







Hejsvejs :)

Ålder?

Spelar ålder roll så mkt att man måste ljuga om de?  Säger att han är 86:a och så är han 90:a.. är det inte rätt lågt haha?
Ljuger tjejer mer om sin ålder än killar, eller tvärtom?
Visst har jag ibland velat vara liiite äldre när man var i 15-17 års ålder.. men nu? Nä tack, man är i den ålder man är i.. och finns inte så mkt att göra åt.. dom brukar säga att varje ålder har sin tjusning... Det är nog så. Känns bra att vara 21 år.. ja snart 22.. Men man vill ju inte bli "gammal"  men så e de bara.. sen kan man ju alltid diskutera när man  blir "gammal" vissa är 50 och känner sig som 35.. så olika..

Så killar.. stå för eran ålder.. känns bara löjligt att ljuga om de!

Igår gjorde jag middag och sofie kom över och åt.. sen åkte vi till Malmö, träffade Lotta, rebecka och karro :)
Vi minglade runder och hade allmänt mysigt.. längsen sen vi träffades kändes det som.
Sen splittrades vi på vars ett håll..sofie och jag gick och lyssnade på Perikles och sen Mamma mia på stor torget :)
Sen åkte vi glatt hem.. Malmö är en stad man kan besöka men är lika glada när vi ska hem igen till lilla ystad haha..

Ikväll är det lite fest, sen öja :)
Nu ska jag & sofie gå en runda på stan.. fixa lite. Vet ännu inte vad jag ska ha på mig..? jobbigt :(
hittar väl en gammal sopsäck att dra över mig hehe..  Nä brukar fixa sig haha :)

i eftermiddags ska jag ta en power nap.. fick inte sova så mkt i natt :S
 
Ser framemot kväll väldigt mkt :)
Ha en bra lörrda!!
Puss&kram

Thailand i miss you!!!

Sitter och kollar på när & fjärran på tv 4.. Dom har värsta programmet om Thailand.. Och jag var tvungen att säga till sofie att hon skulle se de.. Man kan ju lite thailänska.. Man lärde ju sig liiite när man var där !
Men sitter och bara njuter av alla fina ständer och vattnet är ju helt fantastiskt fint och blått/vitt...
Människorna är jätte snälla.. finns inte så mkt att klaga på i thailand.. 
Jag kan bara konstatera att jag SAKNAR thailand MASSOR!!!
Önskar att jag kunde gå dit redan imorgon.. eller iallafall snart! Vi får väl se.. man kan väl önska?

Haft en OK dag på jobbet....imorgon jobbar jag en dag tur och sen ska Sofie komma till mig och äta, sen ska vi vidare till malmö... Träffa Rebecka & Karro en runda :)

På lördag är det fessst :) Jag sofie och en massa pågar.. we like :) hehe!
Både Lamm och torsk ska komma dit HAHA!

Hoppas där är något bra på tv:n ikväll.. annars blir det tidigt i säng..är rätt trött! Ska ju upp tidigt imorgon igen...

Ska kolla lite på saker på nätet nu.. finns mkt man ska fixa inför flytten..jag längtar :)

Marie min vän.. jag  vill att du ska bli bra snart! saknar dig massor!!

Ha en bra kväll..
skriver mer en annan dag när jag har mer att berätta haha :)
är såååå trött nu :(
hejsvejs!



Då var det dags igen..

Ställde klockan idag på 08.45 ville inte stiga upp tidigare..
Jobbar kväll idag.. börjar halv 1 till nio ikväll.. imorgon är det 8-15.30 och på fredag 06.45-14.00
Kommer inte vara så kul att stiga upp vid sex tiden igen :(

Mina arbetskläder är framlagda.. kroppen är redo för att börja jobba igen men mitt huvud säger något annat..
VILL INTE DIT!!!!!!!!!!!!
Idag är det fint väder.. solen skiner och det är rätt varmt.. Men jag är inte bitter haha.. jag är nöjd med min semester!
Har haft jätte kul med mina vänner.. Dom flesta har varit hemma under sommaren och vi har haft super mysigt :)
längtar tills vi ses igen.. och Malin.. jag kommer snart till dig igen :)

Längtar till helgen.. Kommer bli världens fest på lördag. det ska jag & sofie se till :)
Dansa lite discodans kanske haha,...eller vad säger du Robin.. du bangar ju denna gånger hehe :(

Ska hämta upp mamma strax, och sen ska vi beställa tapeterna som jag har valt ut.. och färg och lite smått och gott!!
Igår var jag i lägenheten och träffade en man som hälsa mig välkommen till föreningen haha!
Mitt namn står redan nere i porten och allt känns kanon :)  I NILSSON bor där :)
Finns mkt att göra vid men jag kommer få jätte fint.. och det kommer bli en STOR förändring!!
Får nog den redan på måndag .. spännande :)
Ska bjuda dit er senare när allt är färdigt :)

Nä nu blir det lite frukost och sen iväg..
Jag hoppas att det är lugnt på jobbet idag hehe..

Ha en bra dag..
Puss&kram

I need massage!!

Vaknade imorse med värsta ryggont... Har inte haft ont i ryggen på aslänge.. och så börjar man jobba imorgon! Fan inte så kul....Men det ska väl gå ändå.. går väl över! Skulle vara skönt med lite massage nu!! EMELIE har du en ledig tid snart :)

Sista semester dagen..känns jobbigt, men man kommer snabbt in i det igen! Brukar vara jobbigt dom första dagarna sen är man i alla igen och allt är som vanligt..
Har ju mkt nu inför flytten så jag tror jag ska fixa de :)

Jävla piss väder.. man kunde väl iallafall fått lite sol sin sista lediga dag???? Men ikke så nikke..
Men jag har haft en kanon semester.. ska inte klaga ett dugg! gjort mkt och haft fint väder :)

Nu ska jag göra vid mig och sen ta mig till stan, gå en runda och kolla läget :)
Pengarna är slut snart så ingen shopping för mig! aja jag har ju både det ena och andra.. så jag klarar mig :)

Skriver kansken senare om något skoj händer haha :)
Puss&kram


Snart dags att flytta :)

Måndag.. och jag har fått mkt gjort idag! Steg upp vid nio tiden och började tvätta direkt. Dammsög över lägenheten och fixade lite här hemma.
Mamma hämtade mig vid 1 tiden.. vi körde och fixade lite inför min flytt.. Mina köksluckor ska lackas om, och sen körde vi och valde ut tapeter..
Ska ha en svart/beige/guld blommig fondvägg i sovrummet.. lite romantiskt :)
och i vardagsrummet blir det brun/beige/silvrig fondvägg.. 
tror det kommer bli skit snyggt..
Mina köksluckor ska vara gråa..
hallen ska jag bara ha vitt, tror jag iallafall.. men har nog inte riktigt bestämt mig ännu..
vill ha köket och sovrummet klart först..sen tar vi hallen.

Om en liten stund ska jag träffa Emelie, då kommer hon förbi en runda och vi ska äta lite mat och snacka lite skit :)
Längsen jag träffa henne...

Imorgon har jag inget planerat merän att jag ska till min blivande lägenhet på kvällen..
har packat en del redan men känns som om jag har en del kvar..
Man får ju rensa ut lite i sin gaderob haha.. har ju en del kläder.. ja lite för mkt kanske. man använder ju tyvärr inte allt..varför är tjejer så?

Nu ska jag byta om... och så ska jag nog ringa Marie och höra hur läget är på BB...

På återseende mina vänner :)

Angels can wait..

Spiggan har tagit sitt förnuft till fångat och skaffat sig en blogg.. I like :)
Så nu får ni läsa hennes blogg lika duktigt som min :)

Har haft en väldigt annorlunda helg.. eller gårdagen var rätt annorlunda! Tänker inte ge er några detaljer.. Men sofie & jag var riktigt partysugna men det blev inte så.. tyvärr säger jag!
Men nästa helg ska vi ta igen de.. eller hur gumman :)

Födelsedags kalas för farfar på saltan igår.. god mat, trevligt sällskap och god dricka hela kvällen :)
Ett foto på oss närmsta, kusinen är inte med för han tog fotot på oss :)
Men han ville nog inte de ändå..


                    

2 dagar till sen är man back in business igen.. Dock med blandande känslor! Men det får väl gå ett tag till...

Idag har det varit ett riktigt skit väder.. typiskt söndagsväder.. åt värsta goda frukost hemma hos mamma & pappa imorse.. gott :) sen körde jag till BB,.. hälsa på mina raringar som fortfarande ligger där.. Men marie är på bättringsvägar och den lille blir sötare för varje dag.. mysigt när man håller han.. han är så snäll..

Sen har jag tvättat lite och jag tog faktiskt en power nap..skit skönt :)

ikväll tror jag det blir en bra film och chips och dippa.. eller kanske bara en bra film.. krypa upp i soffan och mysa!
Imorgon ska jag städa, och packa! Sofie börjar jobba imorgon och då har jag ju ingen att umgås med haha. så ska jag städa.. för det behövs, har inte gjort det ordentligt nu under semester..

Här kommer lite nya foto från BB på Marie & lill prinsen :)

 








Marie jag saknar dig masssorr, vill att du kommer hem och blir bra nu!!!

Trevlig söndag allihopa :)
Puss&kram


Fredag..

 sitter här och funderar över vad man ska skiva idag.. det finns ju hur mkt som helst att skriva egentligen! Men vill ju inte delge allt i mitt liv.. har ju ändå ett privatliv :)

Har haft många mysiga dagar fastän vädret inte varit på min sida..
Har tillbringat dom flesta timmarna med sofie.. men har njutit varje stund jag varit hos Marie och deras nyfödda son!
BB är nog ett drömjobb för mig.. Härlig stämning och alla är glad...

Var på soft igår med sofie och drack lite vin, sa hejdå till vännen Malin som åker tillbaka till norrköping idag.. kommer bli tyst och tomt utan henne... Miss you girl!
Men snart ses vi igen.. ska ta och åka upp och hälsa på henne i november hade jag tänkt...

Idag fyller farfar 80år ska dit och säga grattis, men festen är inte förrän imorgon för honom! Då ska vi vara på saltan och fira honom... sen blir det nog utgång efter de..

Nu ska jag klä på mig och köra och hämta mamma.. sen till farmor o farfar och lämna blommor.. hrm undrar om man själv kommer fylla 80år??

Marie.. är så glad över att du och din son mår bra.. namnet på honom är ännu inte helt spickat.. haha.. stort beslut!
Längtar tills du är hemma igen, ingen som terrar mig i telefonen lika mkt haha..

Är faktiskt lite festsugen idag :) Sofie du med hoppas jag :)

Ha det bra!
    kommer sakna dig maaasssoorrr!!!


Det blir bara bättre :)

Då börjar min semester snart lida mot sitt slut, eller ja kanske inte så snart.. Har 1 vecka kvar.. men helst av allt skulle jag vilja ha något helt annat att jobba med och längta till sitt jobb, men det gör jag inte.. tyvärr måste jag säga!
Ska börjar fundera över vad jag ska göra med mitt liv och min framtid.. Det ska vara mitt mål denna höst!! Det lovar jag :)

Har haft världens mysigaste dag..
Mamma följde med mig till banken och fixade lite inför min lägenhet.. snart får jag den jippii :)
Sen har jag tillbringat hela min dag hos Marie och bebisen.. Vet inte om hans namn är offentligt ännu men ska bara tillägga att namnet var mitt förslag :) känns faktiskt riktigt bra hihi.. :)
Var där i många många timmar, och jag blir så glad att marie mår bättre!
Det var en trevlig dag och kul att marie och jag fick våran "sociala" dos hehe.. 

Han är det snällaste och sötaste killen i hela världen.. Man kan ju vara ärlig och säga att man blir lite sugen på att själv få en liten haha.. Men tror jag nöjer mig med att gosa och skämma bort denna kille :) Sen när jag en gång i tiden får barn får marie & marcus skämma bort dom hihi..

Lägger in några bilder som jag tagit på prisen idag..
Vet ju att marie läser min blogg när hon är på BB nu.. så jag vinkar glatt till henne och önskar henne och er andra en godnatt.. mina ögon är trötta och det är dags att sova..
Sofie och jag kollade film ikväll.. och man blir ju ännu tröttare av de.. hrm. filmen var sådär!


                     

                   

Sötaste bebisen jag sett :)

Har varit och hälsat på Marie, Marcus på BB.. dom har fått världens sötaste och underbaraste kille!!!
Han är söt som en docka och jag bara älskar honom hihi!! Om man får säger så?
Har väntat på denna söta varelse sååå länge.. ja det har vi alla hehe..

Har haft honom i famnen idag  och bytat blöja och lite så.. och gissa vad? Han kissade på mig hihi.. när jag bytte blöja .. Han är såå goo!!

Har verkligen saknat Marie, har pratat med henne flera gånger om dagen. för så sociala är vi, så det var så kul att träffa henne och marcus nu.. Dom är ju lite av min andra familj :)
Marie är som en storasyster för mig.. Hon är topppen!!

Lägger in lite bilder på lill prinsen här !!



Stolt storbror!!








sov gott!!
Puss&kram




Vissa är bara för mkt!

Ibland undrar jag hur vissa tjejer tänker.. gör vissa allt för att få en kille? Fastän killen är upptagen? Då börjar man undra hur mkt som finns innanför deras pannben? hrm.. sånt gör mig både arg och besviken. Tjejer säger att killar är svin men tjejer kan vara minst lika stora svin...  Har jag fel och är helt ute och cyklar? hrm.. tyvärr tror jag inte de !
Så tjejer skärp er.. och killar ni också! Därför jag skriver om detta idag är att det pratas om detta i alla vänkretsar.. och ändå så fortsätter vissa...
Tror det finns en för alla , så varför ta någon som är upptagen? Tycker ni själva inte att det är rätt lågt gjort?
ni som gör de.. ni får säkert smaka på eran egna medicin någon gång.. ja man får ju iallafall hoppas de...
Detta är min mening och det står jag för!!

Hårt men sant..

Förfest hos Frida i lördag.. väldigt trevligt :)  Vi spelade spel, sjöng singstars och drack en massa vin och snapsar :)
Alla var på gott humör och vi hade skit kul.. Det var riktigt lajbans på öja.. både discodans och en och annan lugn dans :)
Var bara astrött igår.. seg hela dagen!!

Idag är det kasst väder. regnar och blåsor som faan! Har denna vecka och några dagar till nästa vecka sen är årets semester slut för denna gången.. ÅNGEST!!!  Sen är allt som vanligt igen.. slut på att glida runder :(

Men snart flyttar jag och då har jag mkt att göra hela tiden.. Renovera både det ena och andra KUL :)

Grattiiisss marie & marcus till eran underbara son :) Längtar tills jag ska komma och hälsa på er!!
Och lille alexander har blivit storebror.. Så han är inte så liten längre haha..

Ikväll är det kräftskiva hos malin,.. och imorgon ska jag & sofie till malmö.. ha en hel dag där inne och kolla in lite grejor inför flytten :)

Lägger in lite foto sen i lördags...
Ha en skön måndag...

           


        

Lörrdaag :)

Då var det lördag igen.. Har legat på stranden hela veckan.. underbart :)
Man börjar bli mer och mer brun, skönt med lite pepparkaks färg hihi :)

Vinet är på kylning, kläderna är redo att sättas på och sminket och håret är snart också super fint !
Ska bara ta en dusch så man luktar gott :)

Klockan 18 ska vi till Matilda och äta tacos och sen till Frida och festa till det :)

Ikväll är jag, Per, Robin och några andra till redo för discodans :)
Jag har övat hela veckan haha.. är ni redo hihi :)

Har min mamma mia skiva på högsta volym och mitt party humör är på topp!!
Inget kan förstöra denna kväll.. eller jo om det börjar regna är det inte så kul, men
jag är redo för en riktig toppen utekväll med mina puddingar :)

Imorgon mår man kanske inte lika bra men det tar vi då..
Som sagt imorgon är en annan dag.. och vi tar ju en dag i taget, vem har bråttom..???

Nu ska jag fixa mig lite :)
Ses kanske på öja :)
Puss&kram

lägger in en litet party bild för att bevisa att jag är på ett kanon humör :)





RSS 2.0