Jag e udevan =)

Gårdagen var något utöver det vanliga haha.. Finns mkt att säga om våran Tysklands resa men ska välja ut det bästa =)

Dagen började tidigt.. väldigt tidigt! men jag var pigg fastän magen inte var på samma goda humor som mig :( Men försökte att inte tänka på de!
Bussen hämtade upp oss på Willys och många var på g.. Vi kände att det skulle bli en lyckad dag =)

Satt på bussen och små snackade då Martina säger: FAN jag har glömt min kamera.. jäkla skit! Så säger jag lugnt och stila..: Jag har min med.. jag e udevan =)
Fram med kameran och vi hann ta typ 2-3 kort.. Ego kort kanske, men det har ju inte med saken att göra. Då märker Ida Nilsson att batteriet på kameran dör inom det snaraste.. Martina tillägger: Så jävla Udevan e du ida =) haha.. Så vi fick inte många foto från våran resa.. smått besvikna för ni missade en kanon dag =)

Martina & jag var alltid först ute från bussen och små sprang in i alla spritaffärer.. Man måste ju ta vara på varje minut.. man kan ju missa något gott =)
Och kan berätta att det blev mkt mkt mkt dricka.. Så tror vi klara oss ett tag framöver, slippa springa på systemet och betala dyra pengar för något man kan få mkt mkt billigare =)
Sorry Rebecka.. dissar just nu din arbetsplats haha.. =)

Jobbat min sista dag på mitt "gamla" jobb.. Imorgon börjar jag på mitt "nya" jobb!
Med blandade känslor lämnar jag mitt gamla och börjar mitt nya!
Man ska ju inte vara rädd för förändringar, har jag alltid fått lära mig! Så tror det kommer bli bra =)

Sitter här i min soffan med ett glas röd vin och en påse marianne, mumsigt! Ska ju snart upp och jobba och kände att årets valborg får jag stanna innanför bruksgatans dörrar och ladda upp för morgondagen!
Det nyinköpta vinet var gott, så tar nog mig ett glas till.. Bag in box är toppen!

Min blogg verkar vara lyckad och det känns kul =)
Imorgon ska jag tvätta efter jobbet och sen hem och grilla hos mamma & pappa.. Mumsigt med mammas mat!!

Längtar tills helgen, vi ses väl?

Sussa gott =)
Kram på er!

image15


Mår bättre..

Ligger i sängen nu och myser framför tv:n.. Varit en lugn dag, och jag känner mig bättre i magen som tur är!
Suttit inne hela dagen och kände när kvällen närmade sig och efter jag fått i mig lite kvällsmat, fick jag gå ut och ta lite frisk luft.. Så jag gick en promenad.. Träffade Marie & Alexander på vägen så vi åt en glass. Sen följde jag med dom hem och var lite social.. Hade ju suttit inne hela dagen och ugglat haha..

Läste godnatt saga för Alexander.. Låg i hans 90cm säng och hade mysigt. Ibland längtar man tills man själv ligger och läser sagor för sina barn, men ingen brådska! Har mkt som ska göras innan, men visst man blir ju lite sugen =)  Och snart kommer Maries lille bebis och det kommer ju bli sååå kul..

Ska stiga upp tidigt imorgon, Ska ju till Tyskland och handla godsaker till sommaren =)  Bussen hämtar upp oss 6.45 på Willy.. sen bär det av, har en lååång lista på allt som jag ska ha.

Martina & jag e redo.. Dricka vin och ha väldigt trevligt. hoppas på fint väder så kan vi sola och njuta på båten =)

Så klockan ringer 05.20 imorgon och lilla jag e ju ingen morgon människa.. hur ska detta gå??haha.. Hoppas på underhållning på bussen så jag håller mig vaken haha! Löser sig nog ska ni se =)

Kameran är redo för lite foto som alltid är kul att ta..

Alla är inte störst ,bäst och vackrast fastän många tror det.. Förlåt för att man inte är "perfekt" hur nu man kan och vill vara de... Men ni som tror ni är de, grattis då har ni vunnit högsta vinsten =)

Snart åker vi sofie.. ska bli riktigt härligt! Nästa år blir det kanske Sydafrika eller Kina.. Får se vart vi drar =)
Vi ska ju ha minst ett nytt resemål varje år.. och det har vi ju lyckats hålla än så länge !!

Sov gott mina pluttisar.. haha
Hörs imorgon
Natti natti..



Marie & jag

Idag är jag inte i form..

Nä idag är jag inte ett dugg i form.. Har haft magknip hela natten och mått illa.. Mensvärken kanske =( Ibland är det bull att vara tjej... Men går över snart igen!!

Gårdagen var en skön och härlig dag, vaknade lagom tid och fxade här hemma, plockade undan, dammsög, städade över toaletten. Sen körde jag och hämtade Marie, vi handlade blommor och körde förbi min mamma & pappa och drack kaffe.. Mysigt var de =)

Sen körde jag och stor handlade på Willys, så jag har mat hemma. Blir ju alltid mkt när man handlar, en del är kanske inplus köp, men typiskt tjejer eller???

Sen åt Martina & jag en kebab pizza mumsigt =)  Såg en film, bring it on, in it to win it! Det var Ok, inte mer eller mindre! Sen körde vi nog runt i nästa en timme med cabben =)  underbart!!!

Sen gick jag till Dennis och kollade tv.. Och åt några bitar choklad som jag hade varit sugen på i flera dagar, men som jag inte skulle ha egentligen, men blev så iallafall =)

Hemma från jobbet idag som att jag inte känner mig i form.. magen är lite bättre, har drukit en kopp Te och åt en knäckemacka.. hoppas det känns bättre!!

För imorgon ska ju jag & Martina till Tyskland.. handla sprit ju.. och då måste jag ju må bra! Växlade pengar igår så allt är ju klart !!

Hoppas eran helg har varit lika bra som min! Tror nästa kommer bli ännu bättre, om man år bättre!! Men det gör jag säkert!!

Önskar er en bra måndag!

Bakadpotatis med räkröra..

Stod på menyn hos Sofie igår, och en massa tillbehör, riktigt gott gumman =)
Hade en super kväll hemma hos dom, lite planering ínför resan och vi kan väl säga att vi
är jätte redo! Ser framemot att åka runt i USA och uppleva en massa nya grejor, Var ju i thailand men det är två skilda saker... Båda två underbara på olika sätt!

Sofie & jag har världens sämsta sjuka humor, ser vi något på tv:n eller någon annanstans så får vi sjuka ideer och måste bygga vidare på dom.. Så nu har vi startat ett band.. haha, namnet kan jag inte skriva här, men sjukt va de =)

Vaknade tidigt imorse, och ligger fortfarande i sängen och kollar på tv.. Har pratat lite i telefon ja redan denna morgonen.. Många sociala denna söndagen! Tänker på dom som inte har några vänner, det är ju fruktansvärt....Ingen kille i världen kan SLÅ iallafall mina godingar till vänner.. Men det e kanske bara mina vänner som är så underbara haha =)
Kanske jag som är extra rädd och tar hand om dom extra mkt!!
Love you girls =)

Får vi väl käka något flottigt när det är söndag.. den är den dagen som det är OK men sånt =)

Nu väntar ny bakta bullar och en kopp kaffe... sen får man hoppa in i duschen =)
Blir nog en lång promenad innan andra avenyn och parlamentet ikväll =)

ha en skön söndag...
Och kul att så många läser min blogg =)


Tack för igår tjejer =)

Precis kommit hem från Nova Lund, varit där och shoppat med mina föräldrar! En mysig dag och god mat på en uteservering i det fina vädret, en kanon dag! Dock var jag skit trött när dom kom och hämtade mig,.. Var uppe med tuppen, sovit dåligt inatt, kan typ aldrig sova när jag har fylle i kroppen!

Kvällen igår var lmkt lyckad.. Förfest hemma hos Annette, vissa var där tidigare än andra haha, några som gick ut hårt från början och höll den nivån hela kvällen, jag är imponerad tjejer!!!
Åke färdtjänt till store thor, nja kanske inte riktigt men kändes lite så =) Åt en god jätte burgare, drack vin och drack en god tobelerone drink..Mums..
Sen tog tjejerna och jag en bar runda.. Först PC, vissa drack Öl men jag tog en drink till, en stund senare blev det Social soft club, där beställde jag in en mojito.. Gud vad den är god =)

Man kan väl säga att dom flesta blev fulla snabbt och vi fick se sidor från vissa som vi aldrig har sett, men absolut inget negativt utan POSITVIT!!!
Kristallens tjejer överraskade mig verkligen, tror inte man kan få bättre arbetskamrater, kommer sakna dom massor, känns tungt att lämna dom, blev dock några tårar som kom fram, men det är ju inte så ovanligt när det gäller mig, gråter ju för ingenting haha...

Sitter och kollar på bilderna från igår, tjejer dom kommer sitta uppe på måndag morgon på kontoret på jobbet.. hahahaha!!  Lägger ut några här men vissa håller jag för mig själv, privata grejor haha!!

Ska snart gå till Sofie & andre och käka middag och mysa lite. Är som sagt lite sliten sen igår. Blir kanske en hyrfilm och lite chips det är mumsigt =)

Ingenting förvånar mig längre, hur jag människor vara så blåögda?? Men tycker vissa får skylla sig själva. Den som ger sig in i leken får leken tåla, eller det är kanske bara jag som tycker de??

Mindre än 1 månad befinner jag mig i New York.. glider runder på deras stora gator och shoppar en massa =)
Önskar att jag var där nu, sluppit vissa grejor här hemma.. hade ju varit underbart =)

Nä nu ska jag packa upp mina grejor som jag handlat idag, en vit lång kofta, ett par skor till och en massa smink, dyrt smink blev de =(
Aja det e jag värd =)

tack ännu en gång för igår tjejerna på Kristallen,
Lägger upp några bilder här resten får ni se senare!

Trevlig lördag =)

       


 

  


Myser under filten!

Varit en lååång lååång dag!
Började jobba tidigt imorse.. och slutade egentligen 15.15 men vi skulle ha APT så jag fick snällt stanna kvar
till 16.15.. Jag som hade så mkt att göra hemma..
körde hem snabbt, slängde i en maskin tvätt.. min tvätt tid började klockan 14, så var livrädd att någon granne hade
tagit tiden från mig! Men så va inte fallet !

Körde hem till mamma och lämnade bilen, har ju den lite då och då.. fast jag klarar mig utan den hur bra som helst =) skönt att röra på sig. Man blir ju lätt bekväm när man har bil alltid.. I know that =)

Hem igen och fixade lite, fortsatte att tvätta och tog en snabb dusch. Tog mig en lång promenad och på hem vägen tittade jag in hos marie & marcus.. skulle ju hem sen och göra pytt i panna, men marie var så kär och bjöd mig på kyckling sallad som dom åt innan jag kom och hälsade på !! himla mumsig =) tack gumman o gubben haha =) Ni är topppppen!

Ledig imorgon och ska inte göra ett dugg..men vet ju hur de brukar sluta. har ju alltid något att göra.. ni känner ju mig! alltid bollar i luften och kan inte sitta stilla..

Ska dricka en kopp té och sen krya under filten och mysa, har ju fått min nya tidning.. veckans NU.. skvaller skvaller skvallar.. Me like =)

Nä nu ringer telefonen och det är en mkt intressant person så måste ju svara =)

Återkommer på lördag, då ska jag uppdatera er om våran personalfest imorgon kväll! jag är laddad till1000 och det är tjejerna också.. Härligt!!

Ha en bra kväll..
Förresten.. jag mår toppen =) himla härligt!!!!!

Sommar känslor!!!!

Underbart väder har det varit några dagar nu. Bestämde mig för några dagar sedan att istället gå till jobbet än att cykla..Skönt att gå faktiskt.. man hinner vakna på ett annat sätt innan man kommer till dårhuset haha.. Många nya patienter och många svårt sjuka.. så det är himla skönt att få rensa tankarna innan & efter jobbet!

Har ju mått dåligt och varit nere ett tag nu men känner att jag fått nya krafter och har mycket att se framemot, kan faktiskt inte bli bättre!!

Spritshopping resa med Martina på tisdag.. åker hemifrån vid 6.45 och åter vid 22.30 på kvällen.. som det ska handlas.. behöver fylla på förrådet inför sommaren =)

Fredagen den 2 maj  ska jag & mina köra töser åka till Malmö och ta modellbilder haha..Himla kul =) man får väl se om man fastnar på bilderna hihi!!

Sen bär det ju av till USA.. mindre än en månad.. Visst låter det härligt? Kan ju inte bli bättre!!
Sommaren väntas med nya utflykter.. kan inte berätta mera just nu, har många bollar i luften, har ju vänner över hela sverige.. Så det kommer bli kanon!!!

Varit och ätit middag hos Mamma & pappa idag, mumsflibabba =) ja som alltid!
sitter här och kollar lite på tv:n.. ska snart hoppa in i duschen och sen ta en kopp Té =)
Lite mys i soffan är ju aldrig fel..

Upp & jobb tidigt imorgon.. sen möte efter jobbet! Blir en lååång dag!! Ledig fredag, lördag o söndag =)
Personalfest på fredag och lördag ska jag köra till Lund igen..
På kvällen ska jag till Sofie & Andre o käka middag..

Och MALIN jag saknar dig MASSOR här hemma... !! Längtar tills du kommer hem igen!

Måndag igen..

då har man en ny arbetsvecka framför sig.. jobbar måndag till torsdag. jobbar kväll idag och tidiga mornar resten av veckan..

Kollade film igår kväll med Dennis.. mysigt :) vi såg The heartbreak Kid.. den var helt okej.

På fredag ska vi ute med jobbet, allihopa! nu innan jag slutar och för att anna & marie ska snart ha barn , ser verkligen framemot denna kvällen :) Äta gott och dricka lite drinkar.. Blir festerna som vanligt, kommer man nog vara rätt sliten dagen efter haha..
Kommer sakna gänget på Kristallen 1... men tror dock att det kommer bli bra mitt nya jobb, men det är med blandade känslor som jag börjar där..  Men jag ser bara fördelarna och jag kommer utvecklas som person!   Det är postivit..

Om exakt 1 månad sitter Sofie & jag på flyget på väg till USA.. ska bli rikigt skönt. Ser verkligen framemot denna resan, Resa runder och bar uppleva en massa saker. Hoppas iallafall att vi får tid att sola lite, man vill ju få lite färg :)

Nu väntar jobbet.. ska arbeta till klockan 21 ikväll.. 

Hoppas vädret är lika fint hela veckan.. Kanske man kan sola lite i trädgården!
Ha en skön måndag!
Kram på er!


Härlig söndag =)

Brukar vara negativ när det är söndagar men idag känner jag mig glad, pigg, och min kropp är full av energi! Härligt :) för veckan har ju som sagt inte varit så kul..

Sofie och jag hade en hel mysig dag igår! Körde och shoppade på Nova lund.. blev en klänning och en vit kofta, har nu 41 klänningar och ska nog inte handla fler på ett bra tag.. iallafall inte innan vi åker till USA. Det har jag lovat!!

Vi mötte upp Lotta och åkte till hennes lägenhet och lagade mumsig mat. Gjorde oss i ordning och körde till Lugna gatans fest :) en väldigt lycka fest med många spännande människor :)

Ystads folket hamnade av någon anledning i köket och pratade gamla minnen och hade riktigt kul :) efter en stund var det värsta häng stället.. Malmö folket gillar väl att hänga med oss !!

Vissa gav jäkligt klantiga kommentarer och man kan undra hur gamla dom är.. 22 år och inte vet vad man ska vara tyst om.. Väx upp, för du gör bara bort dig!

Sofie gav den bästa kommentaren någonsin!! Kunde inte vara mer klockren!
Vi satt och pratade med några killar och kärleksproblem och så vidare.. sofie la in sin kommentar
" Är man Bi sexuell så är man inte låst på samma sätt "
Ni får tolka de hur ni själv vill.. men detta gav oss ett rikigt gott skratt =)
Ni ska dock veta att Sofie var nykter....

Tack Rebecka för en lyckad kväll, det var du som gjorde den =)

Idag har jag och Martina kört cabe i några timmar.. hennes nya bil är snygg och slår nog allt för tillfället =)

Nu har jag varit hemma hos mamma & pappa och grillat.. så underbart gott, saknar deras goda mat! Saknar självklart dom också.. (ibland) haha =)
Hämtat mina vårskor, som jag hoppas får användas snart..

Lägger in lite bilder här från gårdagen =)

Nu kommer Marie på en kopp kaffe och snackar lite skit.. alltid trevligt att träffa denna tjejen =)
Hon är ju dock som en storasyster som jag aldrig fick!!! haha..

Ha en skön söndag.. snart Andra avenyn och sen parlamentet! Härligt =)
 




Då var jag också här =)

Då har även lilla jag skaffat mig en blogg.. Alla verkar ha de och jag vill ju inte vara sämre :) har funderat  över det ett tag och ska man ha en blogg ska man ju självklart skriva ofta och om intressanta saker och inte en massa strunt haha :)

Har ju ett väldigt intressant liv så detta kommer nog gå mycket bra :)

Äntligen helg och det är skönt! haft en jobbig vecka, som jag helst vill glömma.. Man kan ju inte alltid må toppen! Är ju inte en person som mår dåligt i vanliga fall men denna vecka har varit piss! Då menar jag RIKIGT PISS!

Men idag mår jag bättre.. och vädret är kanon skönt! Blir kanske Cabe :)
Sofie & jag ska köra till Lund och shoppa lite sen hälsa på Lotta, hon bor ju där :) sen ikväll bär det av till Malmö.. Fest på Lugna gatan :) Dock inte så lugn haha !!
Rebecka & Julia ska ha födelsedagsfest.. Mycket folk ska dit, alltid trevligt :)

Var och åt middag hos Marie & Marcus.. och självklart lille alexander :) Marie börjar bli större och större nu, snart närmare det sig ju att bebisen kommer ut :) så himla kul det ska bli :)

Nu ska jag ta och äta lite frulle.. blir nog en grov macka med kalkon på mums :)

Ha en härlig lördag och njut i de fina vädret! 

Kram på er!
 

RSS 2.0